Lid worden?

U wilt ook lid worden? Dat kan!

BOV “de Maten” is, al meer dan 40 jaar, dé gezinsvereniging van Apeldoorn. Zij wordt geheel ondersteund door vrijwilligers. Binnen de BOV huizen diverse afdelingen (clubs) met elk hun eigen specifieke activiteit. Kom eens langs om te kijken. Wij zullen u graag alles vertellen.

Wijkcentrum ‘Op Dreef’,
Kooikersplaats 35
7328 AX Apeldoorn
Tel. tijdens activiteiten: 055-533 08 55
Er is voldoende gratis parkeerruimte

 

 

 

Wat kost lid worden?

Uw hele gezin kan deelnemen aan de vele activiteiten bij de BOV. Een gezinslidmaatschap van de vereniging bedraagt 15 Euro per jaar, plus een kleine bijdrage aan de afdeling waaraan u of uw gezinsleden deelnemen.

Bar
Zoals u ziet beschikken wij in ons clubgebouw ook over een gezellige bar en een keuken voor kleine hapjes en snacks, het is daar dus gezellig toeven! In ons gebouw is (wettelijk verplicht) een aparte ruimte voor rokers. De zaal waar de activiteiten plaatsvinden is dus rookvrij!

Tijdens kinderactiviteiten wordt geen alcohol geschonken.

 

Er ontbreekt iets?
Bent u van mening dat er nog een club ontbreekt of wilt u een nieuwe activiteit organiseren? Komt u dan gerust eens praten. De vereniging is er al, u doet de rest! Het bestuur staat altijd open voor goede ideeën en luistert graag naar uw verhaal.