Postzegelruilbeurs

Voor informatie kunt u bellen:

Ron Eilander tel: 055-3669823 of 06-55733640
Eugène Schouw 055-5429818


De afdeling ‘Postzegelruilbeurs’ heeft in samenwerking met satellietclub ‘de Transponder’ in november 2012 een zeer bijzondere postzegel uitgegeven. Per vel slechts € 7, – Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het scholenproject  in Sukabirus en Sumedang (Indonesië).
Meer informatie bij de postzegelruilbeurs

Hou je van postzegels verzamelen? Kom dan eens naar de Postzegelbeurs van de Buurt- en OntspanningsVereniging de Maten!Gedurende het seizoen hebben wij iedere tweede zaterdag van de maand een postzegelbeurs. De beurs begint om half twee ’s middags en eindigt om vier uur. De entree is gratis. Je kunt dan op zoek naar dat ene zegeltje dat je nog mist, of gewoon lekker snuffelen in de koopjes die er zijn of zegels ruilen met anderen. Mocht je zelf nog doubletten hebben dan kun je voor  twee euro en vijftig cent  een tafel huren en zo je eigen zegels verkopen en/of ruilen.
De jonge postzegelverzamelaar (jeugd) wordt bij de postzegelclub van BOV de Maten zeker niet vergeten en is dan ook altijd van harte welkom. Wij hebben voor de jeugd een speciale tafel met materiaal voor de jonge verzamelaar. Daarnaast krijg je altijd een speciale verrassing mee. Dus neem je papa en mama mee en kom eens kijken naar onze beurs.
En o ja…mocht je papa of mama zelf niet zo geïnteresseerd zijn in postzegels, we hebben vaak ook één tafel met bankbiljetten!Naast het gezellig postzegelen hebben we ook altijd een loterij met leuke prijsjes. De opbrengst van deze loterij gaan naar een scholenproject in Sukabirus en Sumedang in Indonesië. Met de eerste opbrengsten van de loterij heeft de school in Sukabirus traditionele muziekinstrumenten – anklungs- voor de kinderen en twee nieuwe computers aangeschaft. Zo helpen wij deze scholen aan spullen die zij zelf graag willen hebben en steunen wij tevens, door het aanschaffen van deze spullen ter plaatse, de lokale kleine zelfstandige. Hebben we zo mooi twee vliegen in één klap!Tot ziens op onze beurs aan de Kooikerplaats 35 in Apeldoorn!

anklungspelertjes

computers