Modelbouwclub

Voor wie: Volwasssenen

Wanneer: iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur
Kosten: €2,- per avond plus lidmaatschap BOV
contactpersoon: Bert Konings, mail: bert1.konings@gmail.com

 

Op de woensdagavond na 20.00 uur is het tijd voor de modelbouwclub.
Tot nog toe worden vooral modelboten gebouwd. Deze boten kunnen als statische objecten thuis neergezet worden. Maar je kunt er ook voor kiezen om een echt varende boot,  al dan niet met afstandsbediening, te maken.
Hoewel begonnen als boten modelbouwclub binnen de vereniging, wil dat niet zeggen dat je alleen boten kunt bouwen. Ook andere modellen, bijvoorbeeld vliegtuigen en auto’s of speelgoed voor je (klein)kinderen zouden gemaakt kunnen worden. Of misschien heb je zelf een idee om iets te maken. Het is eigenlijk een knutselclub voor volwassenen.  Zet je dagelijkse beslommeringen even aan de kant en ga gezellig iets maken. Heb je een bouwpakket en je weet niet hoe het in elkaar te zetten, neem het mee dan komen we er samen wel uit.

 

Heb je interesse, kom dan op woensdagavond om 20 .00 uur eens een keer kijken. Om 22.00 uur ruimen we alles op en drinken een glaasje om een half uurtje later met een goed gevoel van ‘dat heb ik toch weer geflikt’ naar huis te gaan. Deze club is niet alleen voor mannen, ook dames zijn van harte welkom.
Heb je vragen, mail Bert Konings ( zie boven)