Darts

“MatenBull” De dartsvereniging van de BOV de Maten voor jong en oud.
MatenBull heeft drie seniorenteams in de D.V.S. Competitie. Het eerste team speelt in de 2de devisie. Het tweede en derde team spelen in de 4de divisie . Op de dinsdagavond zijn er gemiddeld een kleine 20 seniorenspelers die een interne competitie spelen, waarbij iedere speler 4 wedstrijden gooit.

Verder hebben we veel jeugdleden die nationaal en internationale toernooien bezoeken onder deskundige leiding van Marijke en Evert Zomer en Oscar Paalman.  Iedere echte dartsliefhebber moet een keer tijdens een clubavond binnen zijn geweest en worden uitgedaagd om het tegen de mensen van MatenBull op te nemen.

Wanneer worden de dartsavonden gehouden?
Elke dinsdagavond: Senioren (mag vanaf 16 jaar mits toestemming van ouders) vanaf 20:00 uur competitie onder leiding van Loe Merceij
Elke woensdagavond: Jeugd vanaf 7 tot en met 17 jaar en iedereen met een beperking die graag een pijltje wil gooien van 18.30 tot en met 20.00 uur. Indien er behoeft is om nog extra te trainen zijn daar ook nog wel mogelijkheden voor.

Kosten: BOV-leden jeugd € 1,00, senioren € 2,00. Niet leden jeugd € 2,00 en senioren € 3,50. Ook zijn er door het jaar verschillende toernooien waar je als BOV lid aan mee mag doen.

Bestuur:
Voorzitter – Michel van Pomeren
Penningmeester – Peter Roest
Secretaris – Gerrit Verhoef
Jeugdzaken – Oscar Paalman
voor informatie: 06 21578422 Michel van Pomeren

 

Je kunt natuurlijk ook gewoon op onze avonden binnenlopen om te kijken en te vragen.